Aandacht voor overval Lidl in Bureau Rijnmond

12-09-2018 112 Redactie

MAASSLUIS – In opsporingsprogramma ‘Bureau Rijnmond’ is donderdag 13 september aandacht voor een overval die plaats vond aan het Westeinde in Maassluis. De, vermoedelijk jonge, daders maakten gebruik van een schroevendraaier en een breekijzer en gingen er vandoor met een kassalade.

Net voor sluitingstijd hebben twee mannen op 11 mei met bivakmutsen op de Lidl in winkelcentrum Steendijkpolder overvallen. De verdachten bedreigden de caissière met gereedschap en gingen er vandoor met een kassalade. De daders wisten te ontkomen.

Heeft u informatie over deze zaak? Belt u dan met de gratis opsporingstiplijn op nummer 0800-6070. Als u anoniem wilt blijven, kunt u uw tip kwijt bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bureau Rijnmond

Bureau Rijnmond is het regionale opsporingsprogramma dat te zien is op RTV Rijnmond. Deze productie is een samenwerking tussen de politie eenheid Rotterdam, het Openbaar Ministerie, RTV Rijnmond en Bonovox Producties. Iedere donderdagavond wordt het programma uitgezonden na het Rijnmond Nieuws rond 17.25 uur. De uitzending wordt ieder uur herhaald tot vrijdag 17.00 uur.Gerelateerd