Categorieën

Service

Maassluizer omgekomen bij verkeersongeval in Bergen

Maassluizer omgekomen bij verkeersongeval in Bergen
112

Maassluizer omgekomen bij verkeersongeval in Bergen

  • Redactie
  • 02-02-2021
  • 112
Maassluizer omgekomen bij verkeersongeval in Bergen
Update: De 30-jarige Maassluizer die gisteren is omgekomen bij het verkeersongeval, werkte bij de politie. Verschillende eenheden betuigen hun steun via social media. De man werkte bij de hondenbrigade van de Haagse politie. Zijn vrouw, die zwaargewond in het ziekenhuis ligt, werkt ook bij de politie
***

MAASSLUIS/BERGEN - Bij een ernstig verkeersongeval tussen een vrachtauto en een personenauto in Bergen is maandagmiddag een 30-jarige man uit Maassluis om het leven gekomen. Ook raakte een 35-jarige vrouw zwaargewond. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoekt de toedracht van het ongeval in het Noord-Hollandse Bergen.

Rond 14:00 uur kwam op de N9 ter hoogte van Bergen een vrachtauto door nog onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht en kwam in frontale botsing met een personenauto. De bestuurder van de personenauto overleed ter plaatse. De bijrijdster werd door de brandweer uit het voertuig bevrijd en zwaargewond vervoerd naar het ziekenhuis. De chauffeur van de vrachtwagen, een 61-jarige man uit Alkmaar, en zijn twee passagiers werden nagekeken door het ambulancepersoneel. Zij zijn daarna alle drie meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De bestuurder van de vrachtwagen is aangemerkt als verdachte.

Getuigenoproep

Voor het onderzoek naar de oorzaak van het verkeersongeval is de politie op zoek naar getuigen. Was u op het moment van het ongeval in de buurt en heeft u iets gezien of gehoord? En heeft u zich nog niet gemeld bij de politie? Neem dan a.u.b. alsnog contact met ons op via telefoonnummer 0900-8844.