De Tweemaster in Maassluis feestelijk geopend

21-03-2019 Gezond Advertorial

Een foto van burgemeester Haan en Dhr. De Boode bij de openingshandeling

MAASSLUIS - Op 20 maart opende Argos Zorggroep officieel op feestelijke wijze het vernieuwde verpleeghuis De Tweemaster in Maassluis. Na een langdurige verbouwingsperiode zijn we trots op het eindresultaat. We zijn iedereen die bij de verbouwing betrokken was dankbaar voor hun inspanningen.

Na korte toespraken door regiomanager Johan van Eeden, voorzitter raad van bestuur Edwin Wulff, voorzitter van de raad van commissarissen Agnes van Ardenne- van der Hoeven en wethouder Corine Bronsveld- Snoep, verrichte burgemeester Haan samen met bewoner dhr. De Boode de officiële openingshandeling. Daarna was er gelegenheid om onder genot van een hapje en een drankje na te praten.

De Tweemaster is getransformeerd naar een modern en sfeervol verpleeghuis en heeft alle voorzieningen om onze bewoners in de toekomst de liefdevolle en deskundige zorg te geven, die zij nodig hebben. De prachtige Brasserie Midscheeps is daarnaast een aanwinst voor de wijk en het naastgelegen Zonneburcht.

De prachtige beleeftuin waar de bewoners van kunnen gaan genieten werd mede mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen, Rabobank Westland – RaboWestlandfonds, RCOAK en Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe. Onze medewerkers, bewoners en vrijwilligers zijn hen daar ontzettend dankbaar voor!

De opening maakte deel uit van een complete feestweek deze week in Maassluis. In deze week werd naast de opening van De Tweemaster ook het dertigjarig bestaan van DrieMaasHave gevierd. De festiviteiten voor de medewerkers, bewoners en vrijwilligers werden mede mogelijk gemaakt door sponsoring door samenwerkingspartners, zoals Van Duijn B.V.

Gerelateerd