10% meer bezoekers voor Theater Koningshof

06-01-2020 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - 2019 kan in de boeken als een succesvol jaar voor Theater Koningshof. Met weer een stijging van 10% over de theaterbezoekers ten opzichte van 2018 kan er ook dit jaar gesproken worden van een succesvol jaar. In totaal mochten we afgelopen jaar ruim 80.000 bezoekers begroeten in ons theater.

Voor, door en met Maassluis is het gelukt om een groot en divers aantal voorstellingen te programmeren. In Theaterzaal de Uiver waren in 2019 63 vrije voorstellingen, 4 schoolvoorstellingen en 29 films te zien. Bijna 12.000 mensen uit Maassluis en ver daarbuiten hebben de vrije voorstellingen bezocht en 800 leerlingen hebben de schoolvoorstellingen bekeken. De films waren ook populair, er kwamen in 2019 1.950 af op de filmprogrammering.

Theater Koningshof is meer dan alleen een theater. Naast de voorstellingen is het mogelijk om een van de elf multifunctionele ruimtes te huren. Afgelopen jaar maakten maar liefst 56.000 zakelijke bezoekers van deze mogelijkheid gebruik. Tot slot heeft Theater Koningshof met talrijke projecten, zoals Partyweek, Project 7 en Zing Nederlands met me, geprobeerd om de Maassluise gemeenschap te verbinden, hier zijn 13.000 mensen op af gekomen.

Theater Koningshof mag terugkijken op een geslaagd jaar en hoopt volgend jaar nog verder te kunnen groeien. Successen van eerdere jaren komen weer terug en we werken door om de band met Maassluis en haar inwoners verder op te bouwen. Theater Koningshof bedankt alle bezoekers die afgelopen jaar het theater hebben bezocht en ziet iedereen graag in het nieuwe jaar terug.Gerelateerd