Wie versiert dozen van ‘lichtpuntjes’ voor Maassluise ouderen?

01-04-2020 Nieuws Redactie

Update 15.00 uur: Het is gelukt! De dozen worden morgen naar een kinderopvang gebracht om te worden versierd. 
***
MAASSLUIS – Het Maassluise bedrijf De LampjesFabriek wil volgende week lampjes uitdelen aan ouderen in De Vloot. Omdat de lampjes in witte dozen worden verpakt, wil het bedrijf een oproep doen: Zijn er kinderen die vrolijke tekeningen op de dozen willen maken?

,,Wij gaan volgende week lampjes uitdelen ,” melden de eigenaren van De LampjesFabriek. ,,Zodat de ouderen daar toch een klein lichtpuntje hebben. We gaan het uitdelen bij de balkons met onze hoogwerker.”

Om de lampen te beschermen, worden de ‘lichtpuntjes’ verpakt in witte dozen. ,,Dat is natuurlijk een beetje saai. Daarom willen we graag een oproep doen. Zijn er open kinderdagverblijven of -opvangen waar de kinderen vrolijke tekeningen op de dozen kunnen maken? Gezinnen met kinderen die graag willen helpen, mogen natuurlijk ook reageren!”

De LampjesFabriek kan de dozen vandaag of morgen komen langsbrengen bij kinderdagverblijven. Maandag 6 april worden de dozen dan weer opgehaald. Gezinnen die graag mee willen helpen, kunnen de dozen donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur komen halen bij De LampjesFabriek aan de Nijverheidsstraat 2D en kunnen deze op maandag 6 april weer inleveren.

Heb je nog vragen of wil je graag helpen bij deze actie? Neem dan even contact op met De LampjesFabriek via klantenservice@delampjesfabriek.nl, de Facebookpagina of 0618319420.Gerelateerd