CDA: 'Wanneer wordt dak Olympiahal gerepareerd?'

06-11-2018 Politiek Redactie

MAASSLUIS – De Olympiahal in Maassluis is niet beschikbaar geweest voor sportverenigingen omdat er sprake is van wateroverlast. Bovendien ontving het CDA Maassluis berichten over afgelaste gymlessen. De partij wil daarom onder meer van het college van burgemeester en wethouders weten hoe lang het dak al lek is en wanneer deze wordt gerepareerd.

Het CDA Maassluis vraagt verder welke effecten een reparatie zou hebben voor de scholen en verenigingen die gebruik maken van de Olympiahal. Bovendien vraagt de partij wanneer de laatste inspectie van het dak van de sporthal heeft plaatsgevonden.

Adviesgroep Synarchis heeft een inventarisatie van de Olympiahal uitgevoerd en daarin een instandhoudingsadvies met bijkomende maatregelen opgenomen. Het CDA Maassluis vraagt het college welke maatregelen die in het rapport zijn genoemd als zijn uitgevoerd en welke voor uitvoering gepland staan. Daarnaast is in het advies een dakrenovatie of -vervanging niet opgenomen. De partij wil weten of dit advies nog steeds van kracht is.

Tenslotte vraagt het CDA Maassluis welke investeringen voor de Olympiahal in de komende jaren nog voorzien zijn.Gerelateerd