Excelsior Maassluis en GVVV spelen teleurstellend gelijk

29-01-2018 Sport Redactie

Foto: Excelsior Maassluis

MAASSLUIS - Geen of nauwelijks kansen voor beide ploegen, slordig in balbezit aan beide kanten, weinig beleving in beide teams en dus een amusementsgehalte van niks voor de toeschouwers. Dat is de korte samenvattig van de wedstrijd tussen Excelsior Maassluis en GVVV van afgelopen zaterdag. Het eindigde in 0-0.

Vooraf waren de verwachtingen voor deze wedstrijd hooggespannen. Immers; GVVV en Excelsior M staan al jaren garant voor interessante ontmoetingen. Deze wedstrijd had echter net zo goed af gedaan kunnen worden op papier. De wedstrijd eindigde in een (zeer) teleurstellende 0-0. Beide ploegen bakten er over de volle 90 minuten weinig van. Trainer Jeroen Rijsdijk wist in zijn praatje in de businessclub te melden dat GVVV het meeste recht had op de overwinning en dat zijn ploeg te weinig had gebracht om aanspraak te maken op de overwinning.

Het hoogtepunt van afgelopen zaterdag was eerder het bijtekenen van de twee hoofdsponsors van de Tricolores. Zowel Euro Products als de Rabobank verlengden hun contract tot 2021. De ploeg kon dat geen extra glans geven met een overwinning. Maar Excelsior is met het gelijkspel in thuiswedstrijden dit seizoen nog altijd ongeslagen.

Gerelateerd