Hans Luttikhuis 50 jaar lid van VDL

29-01-2019 Sport Redactie

Foto: VDL Maassluis

MAASSLUIS - VDL-vrijwilliger Hans Luttikhuis werd zaterdag 26 januari in de spotlights gezet omdat hij maar liefst 50 jaar lid is van de voetbalvereniging en al heel wat jaren actief is voor de club. Zo is hij al twaalf jaar de teammanager van de selectie. 

Luttikhuis vermoedde al iets toen hij uit het niets zijn vrouw, twee dochters, schoonzonen en kleinkinderen op het sportpark zag staan, meldt VDL. Iedereen zat in het complot om hem het eerbetoon te geven dat hij verdient. Namens al die mensen, die dicht om hem heen kwamen staan op het hoofdveld, verwoordde Marcel van der Kraan het gevoel van iedereen.

,,Hans denkt in mensen. Hij doet dingen voor zijn spelers, voor zijn staf, voor de jeugd, voor leiders, voor scheidsrechters. Bij Hans is iedereen een mens en ook is ieder mens voor hem even belangrijk. Andersom is hij door zijn liefde voor de club, een bemind mens. Als de spelers van de selectie, die hij soms van 5 jaar af kent en nu 35 jaar zijn, je niet alleen respecteren, maar ook van je houden, heb je alles goed gedaan in je leven."Gerelateerd