TOG 2 wendt degradatie af

27-11-2017 Sport Redactie

Brian de Leeuw: mede dankzij zijn 2 zeges blijft TOG 2 tweedeklasser (archieffoto)

MAASSLUIS - Na TOG 3 heeft ook het tweede team van tafeltennisvereniging TOG 2 zich veilig gesteld. Dennis Breevaart, Brian de Leeuw, Robert Kuiper en Paul Maan blijven in de tweede klasse dankzij een kleine 4-6 nederlaag tegen kampioen Dordrecht. Brian en Dennis wonnen tweemaal, Paul won niet.

TOG 1 sloot het seizoen in de hoofdklasse, wat resulteerde in degradatie, af met een 5-5 tegen Avanti (Arthur Dukker 2, Jeroen Hendriks 1, Ron van der Weiden 1). Het is meteen de laatste wedstrijd voor hen namens TOG. Het drietal verkast naar De Treffers in Melissant, de vereniging waarvoor Arthur en Ron al langer uitkomen in de duo-competitie.

Duoteam 1 (Brian de Leeuw en Robert Kuiper) van TOG klopte Taveba met 5-0 en eindigt als tweede. Het heeft nog een wedstijd tegen kampioen Alexandria’66 in het vooruitzicht. Duo 3 klopte DFC met 4-1 (Olav Koning 2, Martijn de l’Ecluse 1) en blijft daarmee behouden voor de vierde klasse.

TOG 4 (regulier) is degradant en verloor met 6-4 van kampioen Pitt’75 dat met twee man kwam en daarmee een 3-0 achterstand moest goedmaken. Dat lukte. Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop wonnen niet van het tweetal, Bob van Hoek wel, van een van hen.

Ook tafeltennissen?
Er is plek voor senior- en jeugdleden vanaf 6 jaar. Jeugd: kom vrijblijvend langs op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Olympiahal in Maassluis. Senioren: vanaf 20.00 uur in de Olympiahal en dinsdag in de Parkietzaal (20.30 – 22.00 uur). Zie ook www.tog-maassluis.nl of mail met bestuur@tog-maassluis.nl.

Gerelateerd