Avonturis viert 5-jarig bestaan

21-06-2019 Uit Redactie

Foto: Avonturis Maassluis

MAASSLUIS - In natuurspeelplaats Avonturis is het woensdag 26 juni feest. Van 13.30 tot 15.30 uur wordt het 5-jarig bestaan gevierd met tal van leuke activiteiten.

Wethouder Fred Voskamp komt die middag het informatiebord openen bij het grote insectenhotel. Een minstreel zorgt tijdens het jubileumfeest voor de vrolijke noot en een waarzegster vertelt over de toekomst aan de hand van de natuur. Ook staan er kraampjes waar kinderen zich kunnen laten schminken en bootjes, zaadbommetjes en parfum kunnen maken. Verder zijn er onder meer een speurtocht en een bijenquiz. En er is voor iedereen een gratis ijsje.

Gratis

De toegang tot het lustrumfeest is gratis en het spelen in de natuurspeelplaats is op eigen risico. Avonturis is bereikbaar via de Delflandsedijk. Laat vanwege de verwachte drukte en de beperkte parkeergelegenheid de auto thuis en kom bijvoorbeeld met de fiets.

Steeds iets nieuws

Avonturis is sinds de opening niet meer weg te denken uit Maassluis en omgeving. De natuurspeelplaats trekt namelijk ook veel bezoekers van buiten Maassluis. De natuurspeelplaats in de 5 jaar van haar bestaan geleidelijk uitgebreid. Elk jaar werd wel iets nieuws gepresenteerd. Regelmatig zijn er in Avonturis leuke evenementen.

 Gerelateerd