Douwe Bob solo, akoestisch en exclusief!

10-09-2019 Uit Advertorial

Foto: Stadsgehoorzaal

VLAARDINGEN - Na het grootse succes van zangeres Caro Emerald vorig jaar, heeft de Stadsgehoorzaal ook dit jaar een gerenommeerde muzikale artiest naar Vlaardingen weten te halen. Niemand minder dan singer-songwriter Douwe Bob heeft in zijn overvolle (festival)agenda een gaatje vrij weten te maken om vrijdag 13 september de Haringstad te betoveren met zijn herkenbare en fijne stemgeluid.

Zanger, lefgozer, romanticus en rock ‘n roller Douwe Bob is pas vijfentwintig, maar nu al een grote naam in de Nederlandse popcultuur. Met 4 albums op zak en deelname aan de Beste Singer-songwriter (winnaar in 2012), Eurovisie Songfestival (11e plaats in 2015), The Voice Kids (coach in 2018) en natuurlijk vele festivals als Pinkpop, Sziget, Concert at Sea, Paaspop en Appelpop heeft hij inmiddels meer dan genoeg repertoire voor een indrukwekkend, akoestisch concert, dat hij in zijn eentje zal spelen. Akoestische concerten voelen vaak een stuk intiemer en puurder door de ‘eenvoudige’ opzet. Vrijwel iedere poplegende heeft er een op zijn naam staan, dus wat dat betreft kon Douwe Bob natuurlijk niet achterblijven!

Het akoestische solo-optreden van Douwe Bob is voorlopig de enige die hij in Nederland geeft, reden te meer dus om erbij te zijn!

Douwe Bob solo en akoestisch, exclusief in de Stadsgehoorzaal
Vrijdag 13 september – 20:15 uur (deuren open 19:15 uur)
Toegangsprijs: € 27,50 incl. consumptie
Kaarten zijn HIER te koop.

Gerelateerd