Scoor outfits voor een prikkie tijdens de Vintage Market

03-03-2022 Uit Redactie

Fashionista’s en shopaholics opgelet!


MAASSLUIS - Ben jij gek op alles wat met mode te maken heeft en houd je van schatzoeken? Dan hebben wij goed nieuws voor je: op 20 maart 2022 kun je komen neuzen tussen de modeschatten van verschillende fashionista’s tijdens de Vintage Market in Theater Koningshof! Het Atrium van het theater wordt omgetoverd tot een echte vintage markt, waar jij op zoek kunt gaan naar de mooiste vintage en tweedehands kleding. Hoe tof?!

Voor ieder wat wils op de Vintage Market

Verschillende meiden uit Maassluis en omstreken hebben hun kast uitgeplozen om een kraam te vullen tijdens de Vintage Market. Er worden vooral items verkocht voor meiden en jongens van 15 tot 25 jaar, maar uiteraard is iedereen welkom om even te komen snuffelen.

Naast schatzoeken tussen alle tweedehands en vintage items kun je nog veel meer vinden op de vintage markt. Zo kun je items (zowel net gekocht als van thuis meegenomen) laten customizen, kun je illustraties van Sabs Illustraties kopen en kun je je laten onderdompelen in de wondere wereld van edelstenen door de gecombineerde kraam van Gems by Intuition en Flow Her. En wil je even uitrusten? Neem dan lekker plaats in het Atrium met één van de inmiddels beroemde brownies van Vrolijk aan de Vliet!

Shoppen onder het genot van fijne deuntjes

De Vintage Market wordt voorzien van de leukste muziek door Remco van der Meulen, ook wel be-kend als DJ RVDM. Hij begon zijn DJ-carrière ooit in Maassluis, maar is tegenwoordig veel in Rotter-dam te zien. Speciaal voor de Vintage Market komt hij weer even terug om jou tijdens het shoppen te laten swingen. En met zijn brede muzieksmaak & -kennis en passie voor funky/groovy/latin en tech-house muziek moet dat helemaal goed komen!

Benieuwd? Bestel dan snel tickets voor de Vintage Market! Je kunt voor €2,50 een ticket bestellen om te komen shoppen om 12.00 uur of 14.00 uur. Op vertoon van je ticket krijg je bij de bar van Theater Koningshof een lekker drankje naar keuze!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date