Categorieën

Service

Open Huis in 't Buitenrijk

Open Huis in 't Buitenrijk
Wonen

Open Huis in 't Buitenrijk

  • Advertorial
  • 12-11-2014
  • Wonen
Open Huis in 't Buitenrijk
MAASSLUIS - U heeft er misschien al eens een kijkje genomen… Toch stellen we het nieuwste buurtje van de Burgemeesterswijk graag nog eens aan u voor! ’t Buitenrijk is met 74 nieuwbouw eengezinswoningen en 67 huurappartementen geheel gebouwd in oud Hollandse stijl. ’t Buitenrijk is dus wonen in de charme van vroeger, maar met het comfort van nu!

Start bouw Gravinwoningen
Inmiddels is een groot deel van het nieuwbouwproject opgeleverd en genieten de eerste bewoners van hun gloednieuwe woning of appartement in de Burgemeesterswijk. Maar, de bouw is ook nog in volle gang. Zo start medio november de bouw van het woningtype Gravin.

Eengezinswoningen te koop
En er is goed nieuws! Want, er zijn nog eengezinswoningen beschikbaar in ’t Buitenrijk, al vanaf € 207.500 v.o.n.! Nieuwsgierig? Ga dan snel naar: www.buitenrijk.nl of neem contact op met Opschoor Makelaardij via telefoonnummer 010 – 593 90 90.

Zaterdag 22 november 2014: Open huis!
Wilt u de woningen en het nieuwe buurtje met eigen ogen bewonderen? Kom dan op zaterdag 22 november tussen 11.00 en 13.00 uur naar: Burgemeester van de Brandelerlaan 13, Maassluis. Omdat het dan Landelijke Nieuwbouwdag is, wordt een fonkelnieuwe Jonkheerwoning opengesteld.