Categorieën

Service

A20 opnieuw weekend afgesloten

A20 opnieuw weekend afgesloten
Nieuws

A20 opnieuw weekend afgesloten

  • Redactie
  • 28-11-2022
  • Nieuws
A20 opnieuw weekend afgesloten
MAASSLUIS - In het weekend van 2 tot 5 december is de A20 richting Rotterdam tussen Maassluis en het Kethelplein afgesloten vanwege werkzaamheden voor de Blankenburgverbinding. Weggebruikers worden omgeleid en moeten rekening houden met langere reistijd.

Van vrijdag 2 december 22.00 uur tot maandag 5 december 05.00 uur is de A20 richting Rotterdam afgesloten tussen oprit 7 Maassluis en het Kethelplein. De opritten gaan op 2 december om 21.00 uur dicht. Bouwconsortium BAAK werkt dit weekend in opdracht van Rijkswaterstaat dag en nacht op de snelweg. In Maassluis/Vlaardingen zijn de Broekpolderweg en de Zuidbuurt afgesloten voor doorgaand verkeer. Voor het geval het werk niet op tijd afkomt is er een reservenacht voor werkzaamheden gepland van maandag 5 december 22.00 uur tot dinsdag 6 december 05.00 uur (en de opritten vanaf 21.00 uur).

Werkzaamheden
BAAK is tijdens dit weekend onder andere bezig met asfalteren en het plaatsen van nieuwe vangrails. Bij de viaducten over de Lepelaarsingel, Holysingel, Vlaardingervaart en Marathonweg in Vlaardingen wordt aan de voegovergangen gewerkt. Dat zijn de naden tussen het viaduct en de weg die de werking door hitte of kou opvangen.

Hinder
Verschillende werkzaamheden, zoals het vervangen van de voegovergangen, het frezen van asfalt en het plaatsen van vangrails zorgen voor geluid in de omgeving.