Categorieën

Service

Breicafé de Waker verhuist definitief naar VDL

Breicafé de Waker verhuist definitief naar VDL
Nieuws

Breicafé de Waker verhuist definitief naar VDL

  • Redactie
  • 26-04-2022
  • Nieuws
Breicafé de Waker verhuist definitief naar VDL
MAASSLUIS – Breicafé de Waker verhuist definitief naar de kantine van voetbalvereniging VDL. Het breicafé vond daar al onderdak tijdens de coronaperiode waarbij anderhalf meter afstand gehouden moest worden. Tijdens de laatste algemene ledenvergadering is besloten bij VDL te blijven.

Tijdens de ALV werd gestemd om bij voetbalvereniging VDL te blijven of terug te gaan naar grand café de Waker in de binnenstad. ,,De overgrote meerderheid koos ervoor om bij VDL te blijven. Uiteraard was het een moeilijke keus omdat we jaren heel gezellig bij de Waker zaten. Een handjevol koos ervoor om terug te gaan naar de Waker en dat respecteren wij. Zij hebben hun lidmaatschap opgezegd en vertegenwoordigen dus niet onze vereniging.”

Breicafé de Waker

Het breicafé houdt wel de naam van ‘de Waker’. ,,Wij zijn een vereniging die ingeschreven is bij de KvK en in overleg met de eigenaar van de Waker zijn we overeengekomen dat we onze naam handhaven.” Het breicafé heet dus nog wel ‘de Waker’ maar zit voortaan in de kantine van VDL.

Het doel van het breicafé blijft verder hetzelfde: ,,Gezellig samenzijn op de woensdagochtenden en samen breien en/of haken voor onze goede doelen. Ieder jaar wordt er democratisch gestemd wel maatschappelijk en maritiem doel we gaan steunen. Dit jaar zijn dat Dierenhoek ’t Sparretje en de Trekschuit.”