Categorieën

Service

Drukte bij de pont verwacht dit weekend

Drukte bij de pont verwacht dit weekend
Nieuws

Drukte bij de pont verwacht dit weekend

  • Redactie
  • 26-03-2021
  • Nieuws
Drukte bij de pont verwacht dit weekend
MAASSLUIS - De Beneluxtunnel is dit weekeinde in beide richtingen afgesloten. Hoewel het geen aangegeven omleidingsroute is, is de verwachting dat er veel sluipverkeer door Maassluis zal rijden om gebruik te maken van het veer Maassluis-Rozenburg. Houd daarom rekening met extra drukte en vertragingen op de doorgaande wegen in de stad.

De verwachte drukte wordt ook veroorzaakt omdat er dit weekeinde maar met één pont gevaren kan worden. De tweede veerpont is in onderhoud.

Verkeersregelaars

De gemeente probeert het verkeer in de stad in goede banen te leiden en zet, in ieder geval op zaterdag 27 maart, verkeersregelaars in op de kruising van de Joubertstraat met de Deltaweg en op het Havenplein. Onder meer om te zorgen dat bewoners van het Hoofd hun buurt kunnen verlaten. 

Werkzaamheden

Rijkswaterstaat werkt van vrijdag 26 maart 21.00 uur tot maandag 29 maart 5.00 uur aan de Beneluxtunnel. De A4 tussen knooppunten Kethelplein en Benelux is dan in beide richtingen afgesloten. Tijdens deze afsluiting is ook de Ketheltunnel in de A4 richting Rotterdam dicht.