Categorieën

Service

Ga op zoek naar Frosty en zijn vrienden!

Ga op zoek naar Frosty en zijn vrienden!
Uit

Ga op zoek naar Frosty en zijn vrienden!

  • Redactie
  • 22-01-2021
  • Uit
Ga op zoek naar Frosty en zijn vrienden!
MAASSLUIS – Frosty en zijn vriendjes zijn elkaar uit het oog verloren en hebben jouw hulp nodig om elkaar terug te vinden! Facebookgroep ‘Samen Sterk Maassluis’ organiseert daarom opnieuw een zoektocht voor kinderen. Kinderen en hun ouders kunnen zich van maandag 25 januari tot en met zondag 31 januari uitleven tijdens de zoektocht.

Doel van de speurtocht is om Frosty en zijn vrienden die op deze afstreepkaart staan te vinden. ,,In de deelnemende straten zijn Frosty en al zijn vriendjes te vinden,” geeft Pascalle de Wit, het gezicht achter ‘Samen Sterk Maassluis’, als tip. ,,Kijk goed op de ramen!”

Kinderactiviteit

Met deze speurtocht, die vanwege de coronamaatregelen alléén met het eigen gezin te volgen is niet tijdens de avondklok, wil Pascalle een leuke, coronaproof buitenactiviteit aanbieden. ,,Dan gebeurt er gewoon weer even iets leuks. Beweging is gezond, dus de kinderen hebben dan een leuk rondje! Wellicht kunnen de mensen naar elkaar zwaaien bij het raam.”

‘Samen Sterk Maassluis’

Via de Facebookgroep ‘Samen Sterk Maassluis’ kun je als particulier snel en makkelijk om hulp vragen of hulp aanbieden. ,,Ik wil leden inspireren en motiveren om elkaar te helpen,” licht Pascalle toe. ,,Ieder lid kan waardevol zijn! Je kunt zoveel voor een ander betekenen. Meld je daarom aan en doe actief mee!”

Meedoen?

Meedoen met de speurtocht? Download hier de afstreepkaart en print het uit! De deelnemende straten zijn vanaf maandag 25 januari te vinden via de Facebookgroep ‘Samen Sterk Maassluis’ te vinden. De speurtocht is te doen van maandag 25 januari tot en met zondag 31 januari.