Categorie├źn

Service

Lichtjesavond op Maassluise begraafplaatsen

Lichtjesavond op Maassluise begraafplaatsen
Nieuws

Lichtjesavond op Maassluise begraafplaatsen

  • Redactie
  • 24-11-2022
  • Nieuws
Lichtjesavond op Maassluise begraafplaatsen
MAASSLUIS - Burgemeester Edo Haan, genodigden en een muzikale gast delen donderdag 15 december woorden van troost tijdens een herdenkingsdienst op de jaarlijkse lichtjesavond in Maassluis. Ook worden in de aula de namen getoond van alle in 2022 overleden dierbaren. Het thema is ‘Samen verbonden in troost en herinnering’. Vanwege de beperkte ruimte in de aula kan niet iedereen de herdenkingsdienst bijwonen. De dienst is daarom ook online te volgen.

De Nieuwe Begraafplaats aan de Hooge Zeedijk en de Algemene Begraafplaats aan de Willem de Zwijgerstraat zijn op 15 december open tot 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom om lichtjesavond bij te wonen. De begraafplaatsen zijn zoals gebruikelijk versierd met lichtjes, zodat bezoekers in het donker hun weg kunnen vinden. Na de herdenking is er koffie en thee in de aula.

Tijdens de donkere dagen missen we iedereen waar we afscheid van hebben moeten nemen nog meer dan normaal gesproken. Lichtjesavond is er om het persoonlijk verlies met elkaar te delen en troost te vinden. Samen herinneringen ophalen en luisteren naar elkaars verhalen, persoonlijke gedichten en livemuziek kan het verdriet om de lege plek die iemand achterlaat, verzachten.