Categorieën

Service

Man roept vrouw aan en toont geslachtsdeel

Man roept vrouw aan en toont geslachtsdeel
112

Man roept vrouw aan en toont geslachtsdeel

  • Redactie
  • 23-05-2023
  • 112
Man roept vrouw aan en toont geslachtsdeel

Fotografie: 112MaasMedia

MAASSLUIS - Een schennispleger heeft maandagavond 22 mei een vrouw aangeroepen op straat en vervolgens zijn geslachtsdeel getoond, dit gebeurde nabij het tunneltje aan de Noord Nieuwelandse Poort (vanaf de Mozartlaan de ingang van wijk Het Balkon) in Maassluis, zo meldt 112Maasmedia.

Een vrouw liep maandagavond even na 22:00 uur in het tunneltje. Toen zij het tunneltje uitliep, werd zij luid aangesproken door een man die op de weg bovenop de tunnel stond. Toen de vrouw naar de man keek, toonde hij zijn geslachtsdeel. De man ging er vervolgens op de fiets vandoor. Op camerabeelden is te zien dat de man wegfietst over de Jacob van Heemskercklaan in de richting van de Zwarte Zee. De vrouw heeft vrijwel direct de politie op de hoogte gebracht.

Afgelopen weekend vond er op de Lijnbaan in Maassluis ook een incident plaats met een schennispleger. Aldaar was een man zichzelf aan het bevredigen op straat, een vrouw zag het gebeuren en belde de politie.

Of het om dezelfde schennispleger gaat, is nog onbekend. “Dat is een scenario, maar we willen daar niet op vooruit lopen. We houden alle opties open en doen onderzoek”, vertelt een politiewoordvoerder aan 112Maasmedia.