Categorieën

Service

Nieuwe bewoners van De Rederij ontvangen sleutels

Nieuwe bewoners van De Rederij ontvangen sleutels
Wonen

Nieuwe bewoners van De Rederij ontvangen sleutels

  • Redactie
  • 08-12-2021
  • Wonen
Nieuwe bewoners van De Rederij ontvangen sleutels

Wethouder Sjoerd Kuiper feliciteert de familie Smit met hun nieuwe dijkwoning.

MAASSLUIS - De bewoners van het project De Rederij aan de Noorddijk/Geerkade hebben eind november/begin december de sleutels ontvangen van hun nieuwbouwwoning. Wethouder Sjoerd Kuiper (o.a. bouwen en wonen) was vrijdag 3 december aanwezig bij de oplevering van de nieuwe woning van de familie Smit. Hij feliciteerde hen namens de gemeente.

Wethouder Kuiper: ,,We vieren met deze oplevering niet alleen het moment dat deze bewoners een belangrijke nieuwe fase ingaan, maar ook de afronding van een langlopend project. Met deze woningen voegen we een prachtig stukje Maassluis toe. De historische lijn van de bebouwing aan de Noorddijk is nu weer terug op deze bijzondere plek van Maassluis. Prachtig ook dat het torentje van Dirkzwager is herrezen! Ik krijg er veel positieve reacties op uit de stad. Ik wens de familie Smit en de andere bewoners veel woonplezier in deze bijzondere woningen in de oude binnenstad van Maassluis."

11 dijkwoningen
De Rederij is een nieuwbouwproject voor 11 dijkwoningen van ontwikkelaar Leyten, naar een ontwerp van architectenbureau Vedder Partners BNA. Van Zanten Bouw bv uit Vlaardingen bouwde de woningen. Rond de zomer van 2020 is gestart met de bouw. Op dit moment zijn er nog afrondende werkzaamheden aan de bestrating van de Noorddijk.