Categorieën

Service

Prentenboekjesfestival: een feest voor de kleintjes!

Prentenboekjesfestival: een feest voor de kleintjes!
Uit

Prentenboekjesfestival: een feest voor de kleintjes!

  • Redactie
  • 11-10-2022
  • Uit
Prentenboekjesfestival: een feest voor de kleintjes!
MAASSLUIS - Op zondag 16 oktober is het weer zover: het Prentenboekjesfestival strijkt dan neer in Theater Koningshof! Tijdens het Prentenboekjesfestival kun je komen genieten van een heuse foyerspeeltuin én een 2+ of 4+ voorstelling met overlappend thema. Dit jaar is het thema ‘Op de boerderij’. Kinderen leren spelenderwijs over allerlei dieren, recycling én gezond eten.

Dit is er te doen en te zien

Meteen bij binnenkomst van het theater kom je terecht in een theatrale boerderij. Samen met boerin Marianne ontdek je al zingend en spelend van alles over de natuur. Roetsj als kleine boer of boerin van de tractorglijbaan, puzzel met koeienvlekken en oogst rijpe groenten in de moestuin!

Verder kun je tijdens het festival genieten van de gloednieuwe voorstelling Boer Boris is de baas (4+) van Klein Amsterdam Producties: een hilarische voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt. Ook kun je naar de voorstelling Gonnie en Gijsje samen op stap (2+), waarin je samen met Gonnie en Gijsje op zoek gaat naar Gonnies knalrode lievelingslaarsjes.

Bonus: win leuke prijzen!

Het belooft één groot feest te worden aanstaande zondag. Kom jij ook? Onder de kaarthouders worden twee te gekke prijzen verloot. De kaarthouders van Boer Boris maken kans op het boek ‘Boer Boris en de luchtballon’, waarin Boer Boris zijn meest spannende avontuur tot nu toe beleeft. Kaarthouders van Gonnie en Gijsje maken kans om een lief Gijsje knuffeltje!

Boer Boris is de Baas (4+)
Zondag 16 oktober 2022
15.00 uur

Gonnie en Gijsje samen op stap (2+)
Zondag 16 oktober 2022
14.30 & 16.00 uur

Meer informatie & tickets vind je via www.theaterkoningshof.nl/agenda!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →