Categorieën

Service

UN1EK en C.K.C. Maassluis slaan de handen ineen!

UN1EK en C.K.C. Maassluis slaan de handen ineen!
Onderwijs

UN1EK en C.K.C. Maassluis slaan de handen ineen!

  • Redactie
  • 03-04-2024
  • Onderwijs
UN1EK en C.K.C. Maassluis slaan de handen ineen!

Foto: Robin Hassing

MAASSLUIS - UN1EK en korfbalvereniging C.K.C. Maassluis gaan samenwerken; binnenkort opent ‘De Groene Korf’ van IKC De Groene Hoek haar deuren!

IKC De Groene Hoek heeft een voorkeur voor bewegen - er is al een 7+ jaar buitenschoolse opvang bij Excelsior Maassluis. Op de nieuwe locatie De Groene Korf zal deze visie verder doorgezet worden voor de jongste kinderen. Het sportterrein van de korfbalvereniging staat daarbij geheel tot de beschikking, dus actief bewegen en buiten spelen is wat er volop gedaan gaat worden!

De Groene Korf zal onder de vlag van IKC De Groene Hoek per 1 juni buitenschoolse opvang gaan aanbieden aan kinderen tussen de 4 en 6 jaar oud. Per 1 september zal ook de peuteropvang ‘De Dribbelpeuters’ voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar hier van start gaan.

Op 27 maart werd het samenwerkingscontract tussen UN1EK en C.K.C. ondertekend door bestuurder van UN1EK, Niek Barendregt, en door voorzitter van C.K.C., Martijn van der Wees. Onder het genot van een stukje taart werd de ochtend feestelijk afgesloten. 

Een sportieve samenwerking in het belang van de kinderen!

UN1EK Onderwijs en Opvang

Emmastraat 45, Vlaardingen

Meer over UN1EK Onderwijs en Opvang →