Categorieën

Service

Wat is de storm in jouw leven?

Wat is de storm in jouw leven?
Gezond

Wat is de storm in jouw leven?

  • Advertorial
  • 18-06-2021
  • Gezond
Wat is de storm in jouw leven?
MAASSLUIS – ‘You can’t change the direction of the wind, but you can adjust your sails.’

,,Deze tekst las ik op een koperen plaatje op een bank aan een rustig meer”, vertelt Rianne Noordzij, psychosociaal therapeut en contextueel hulpverlener. ,,Hoogstwaarschijnlijk zal het ooit gestormd hebben in het leven van die ene persoon. Misschien is diegene een geliefde verloren aan de dood of misschien wel aan het leven. Misschien is diegene ziek geweest en heeft er een slopend proces plaatsgevonden. Misschien is diegene een baan verloren of is er iets gebeurd wat heel onrechtvaardig is.”

Wat is de storm in jouw leven?

Een storm kan hoge golven doen ontstaan. Zo hoog dat je boot ineens heel klein lijkt. Ging het in je leven eerst voor de wind, nu ben je door de zware storm je koers kwijtgeraakt. Het kan zelfs zo zijn dat je alle lijnen los wil laten zodat je stuurloos ronddrijft. Maar pak die lijnen, zet je koers uit. Je kan de richting van de wind niet veranderen, maar je kan wel je zeilen bijzetten zodat je in de goede richting verder kan.

,,Vanuit mijn opleiding en levenservaring wil ik je hierbij hulp aanbieden. Ook voor relatietherapie en bij het begeleiden naar het levenseinde.”

Durf hulp te vragen!

Welkom in mijn praktijk aan huis. U krijgt voor een deel vergoeding als u aanvullend verzekerd bent bij een groot aantal verzekeraars.

Pastorale Begeleiding Rianne Noordzij
mail: [email protected]
www.riannenoordzij.nl
Bel: 06 414 80 250


 

 

 

Maatschap Malipaard

Burg. Van der Lelykade 3, Maassluis

Meer over Maatschap Malipaard →