Politie onderzoekt straatroof in Maassluis

12-03-2019 112 Redactie

MAASSLUIS – De politie onderzoek een straatroof die op donderdag 7 maart tussen 17.00 uur en 18.00 uur in de omgeving van Dennendal in Maassluis. De dader heeft de portemonnee uit de jaszak van het slachtoffer getrokken, het geld eruit gehaald en de portemonnee weggegooid. Door middel van een Burgernet oproep zoekt de politie getuigen.

Het slachtoffer is na het pinnen bij de ING bank aan de Uiverlaan in Maassluis gevolgd door twee personen en vervolgens door een dader beroofd. De dader is een Somalische man in de leeftijd tussen 19 en 25 jaar oud. Hij droeg een zwarte jas, grijze joggingsbroek en zwarte schoenen van het merk Nike.

Getuigen

Iets opgevallen? Zoals een persoon of personen die zich mogelijk vreemd gedroegen en voldoen aan het signalement? Of verdachte voertuigen gezien in de straat of in de omgeving? Misschien heeft u camerabeelden of foto’s die belangrijk zijn voor het onderzoek? Reageer via de website van Burgernet of bel de politie via 0900 8844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.Gerelateerd