Alzheimer Café in De Tweemaster

09-03-2022 Gezond Redactie

MAASSLUIS - Op dinsdagavond 15 maart is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café Maassluis in De Tweemaster. De bijeenkomst heeft een bijzonder thema: emotie, liefde en intimiteit bij mensen met dementie. De gastspreker is Drs. Liesbeth Stam. Zij werkt voor Coaching, Mediation & Training en zij is relatiecoach en seksuoloog.

Er verandert heel veel in het leven van mensen met dementie en hun naasten. Zo verandert ook de relatie door de eenzijdige communicatie en het ziektebeeld. Het is van belang dat fysiek contact intact blijft, maar ook hoe gaan we om met de ontremmingen bij opnames of in de rol van mantelzorger. Drs. Liesbeth Stam wil met haar informatie zoveel mogelijk aansluiten bij de vragen op het gebied van de relatie en de veranderingen die optreden.

Iedereen die geïnteresseerd is welkom, we gaan dit thema met elkaar bespreken. U mag ook alleen luisteren natuurlijk. De bijeenkomst van het Alzheimer Café Maassluis is op dinsdag 15 maart om 19.30 uur in De Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom. De entree en koffie/thee zijn kosteloos. Fijn om u weer te zien en te spreken, neem gerust iemand mee.Gerelateerd