Burgemeester opent zondag het Sinterklaashuis!

09-11-2022 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Burgemeester Edo Haan opent op zondag 13 november officieel het Sinterklaashuis in fietsenwinkel Van Kortenhof in Maassluis. Om 13.00 uur overhandigt de burgemeester de sleutel aan Sinterklaas. Hieronder een brief van de Sint aan de kinderen:

Lieve Kinderen,

Vol trots kan ik vertellen dat jullie ook dit jaar mij en de Pieten weer kunnen bezoeken in het enige echte Sinterklaashuis van Maassluis. Dit jaar ben ik te gast bij Van Kortenhof in de fietsenwinkel aan de Heldringstraat 101. Op de bovenverdieping mag ik tot pakjesavond tijdelijk wonen. Een aantal Pieten zijn al vooruit gereisd en hebben hard gewerkt om de fietsenwinkel om te toveren tot het enige echte Sinterklaashuis van Maassluis. Zondag 13 november om 13.00 overhandigt burgemeester Edo Haan mij de sleutel van het Sinterklaashuis Maassluis en neem ik officieel mijn intrek. Ik zou het superleuk vinden als er heel veel kindjes bij dit feestelijke moment aanwezig kunnen zijn.

Vanaf dan is iedereen van harte uitgenodigd om alles te komen bewonderen. Zijn jullie ook zo benieuwd hoe mijn pyjama eruit ziet, waar de pieten de cadeaus inpakken en waar zij hun dansjes oefenen? Ik kan niet wachten om het jullie allemaal te laten zien.

En als jullie er dan toch zijn, neem dan gelijk een kleurplaat mee. Kleur hem op je mooist en wie weet win jij wel een spiksplinternieuwe Alpina kinderfiets. Sowieso kleur je nooit voor niets, want voor iedereen die zijn kleurplaat komt inleveren in het Sinterklaashuis bij Van Kortenhof, ligt er een klein cadeautje klaar.

Tot binnenkort,

Groetjes van Sinterklaas en alle pieten

De toegang van het Sinterklaashuis is gratis. Kijk voor alle info en openingstijden www.vankortenhof.nl/sinterklaashuisGerelateerd