Busvervoer tijdens werk Laan 40-45 blijft mogelijk

01-04-2015 Nieuws Redactie

Planning van de werkzaamheden aan de Laan 1940-1945

MAASSLUIS - Het busvervoer over de Laan 1940 - 1945 blijft tijdens de werkzaamheden aan de weg gewoon mogelijk. Dit laat omgevingsmanager Jolanda Geleijnse van het project Laan 1940-1945 desgevraagd weten. Naar aanleiding van het bericht 'Laan 40-45 op de schop: bekijk de planning' kreeg Maassluis24 van verschillende mensen de vraag of de bussen nog wel blijven rijden? Dit is dus gewoon het geval.

Op enig moment komt er wel een aanpassing in de route van de bussen, maar dit veranderd niets aan de dienstregeling en ook komt er geen halte te vervallen. "Wanneer er gewerkt wordt in een fase waar een bushalte binnen het werkvak valt, realiseren wij een tijdelijke bushalte in de buurt en op de route van de bestaande halte. Wanneer er een aanpassing nodig is voor de bus route/halte communiceren we dit wanneer dit relevant gaat worden," aldus de omgevingsmanager.

Actuele informatie

Actuele informatie over de werkzaamheden, de start van een nieuwe fase of gewijzigde situatie, tijdelijke omleidingen e.d. is beschikbaar via de volgende communicatiemiddelen:

  • Informatie kan je raadplegen via de website: www.maassluis.nl/laan40-45
  • Je kan ook abonneren via een link op deze website op onze digitale nieuwsbrief.
  • Of je volgt het project via Twitter @BAMln40_45Mssl
  • Tot slot is er speciale (gratis) App 'Laan 1940 - 1945 Maassluis' geschikt voor de platforms Apple en Android, die je kan downloaden op je smartphone.Gerelateerd