Gemeentelijke Chapeau voor Guus Paalvast

03-01-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Tijdens de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 2 januari 2018 in de Burgerzaal heeft burgemeester Haan zijn nieuwjaarstoespraak gehouden en de Chapeau 2018 uitgereikt aan Guus Paalvast. 

De Chapeau wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die zich in het afgelopen jaar positief heeft onderscheiden. Guus Paalvast is organisator van Filmfestival Maassluis en het op de uitagenda teruggekeerde Waterweg Pop.

"Het is iemand die heel makkelijk verbindingen legt, iemand die van aanpakken weet en een persoon met een groot hart voor Maassluis,"zegt Edo Haan in zijn nieuwjaarstoespraak. "Hij, het is een hij, maakte naam met het Filmfestival Maassluis en Waterweg Pop dat afgelopen jaar, na drie jaar gelukkig weer terugkeerde. Hij is ook iemand die durft te dromen. Zo wil hij in 2020, als het Filmfestival tien jaar bestaat, een zogeheten drijf-in (dus geen drive-in) organiseren. 'Gewoon hier in de haven van Maassluis', heeft hij hierover gezegd. 'Vanaf je bootje vaar je dan door de heropende Monstersche Sluis en kijk je naar een film die vanaf de kade wordt getoond'."

Gerelateerd