Laatste tip van de 10-daagse 'Doing Good Challenge'

10-03-2021 Nieuws Redactie

MAASSLUIS – Heb jij de afgelopen dagen meegedaan met de 10-daagse ‘Doing Good Challenge’ van het Vrijwilligerssteunpunt? Hoe is het gegaan? Vandaag staat de laatste tip op het programa!

‘Doing Good Challenge’ tip 10

Van een schone stad wordt iedereen gelukkiger. Loop een rondje in je eigen buurt en neem een vuilniszak voor zwerfvuil mee. Wat het nog leuker maakt is als je samen met je buurman of buurvrouw op pad gaat. Je hebt een gezellig praatje, de buurt of het park knapt ervan op én je bent in beweging! 

En wil je anderen ook op ideeën brengen, tag hen dan in een reactie onder het bericht op de Facebookpagina van het Vrijwilligerssteunpunt of deel jouw boodschap op je eigen pagina met de hashtag #mensenmakenmaassluis

Doe mee!

Wil je tijdens de ‘Doing Good Challenge’ dagelijks getagd worden in onze posts en zo aangeven dat je meedoet met Mensen maken Maassluis, stuur dan een mail naar vrijwilligerssteunpunt@maassluis.nl en geef je ‘tag-naam’ door. Als je nog iets wilt weten over de Doing Good Challenge of meer over Mensen maken Maassluis neem dan contact op via het Vrijwilligerssteunpunt met Jacqueline Groeneveld, 06-11038417. ,,Samen maken we deze Challenge tot een succes. Samen inspireren we meer Maassluizers om iets goeds toe doen voor een ander. Samen zijn wij Maassluis!”

 Gerelateerd