Laatste wens Maassluizer Herman in vervulling

16-12-2017 Nieuws Redactie

Linda Munnikes, Herman Munnikes en 538-dj Rick Romijn

MAASSLUIS - Herman, de schoonvader van Linda Munnikes uit Maassluis, is ernstig ziek en heeft nog een wens, hij zou nog één keer willen varen. Linda stuurde de laatste wens van haar schoonvader naar Radio 538 voor ‘De Beste Wensen van 538’. En vrijdag 15 december verraste dj Rick Romijn Herman met een speciaal voor hem ingerichte salonboot met daarin een bed waarmee hij nog één keer kan varen door Hellevoetsluis. In de haven wachtten nog meer familieleden en vrienden die ook mee konden varen. De radiozender verzorgde ook een compleet programma aan boord, inclusief uitgebreid diner, voor Herman en de familie Munnikes.

Linda Munnikes: ‘Mijn schoonvader vaarde heel graag, hij zeilde in Hellevoetsluis en deed dat met zo ongelofelijk veel passie. Hij kan dat nu niet meer. Ik gun hem zo graag nog een keer één dag op het water. Bijzonder dat deze wens vandaag in vervulling kan gaan.’

De Beste Wensen van 538
December is de maand waarin 538 zorgt dat de allerleukste, ontroerendste, origineelste en tofste wensen van luisteraars uitkomen. De dj’s stellen tijdens ‘De Beste Wensen van 538’ alles in het werk om de bijzonderste wensen waar te maken. Via de website kan iedereen persoonlijke kleine en grote wensen insturen, maar natuurlijk ook wensen voor anderen. ‘De Beste Wensen van 538’ is van maandag 4 tot en met vrijdag 23 december tussen 06.00 en 19.00 uur te volgen op Radio 538, TV 538 en de site van 538. Wensen kunnen tot en met woensdag 21 december ingestuurd worden.

Gerelateerd