Veiling vaatje 'Maassluise Nieuwe' tijdens Haringparty

10-06-2019 Nieuws Redactie

MAASSLUIS – Op donderdag 13 juni wordt ‘De Maassluise Nieuwe’ feestelijk binnengevaren in de buitenhaven van Maassluis tijdens de tweede editie van de Haringparty bij Grandcafe ’t Hoofd. Burgemeester Edo Haan zal het eerste vaatje met haring in ontvangst mogen nemen, uit handen van een speciale gast.

Genodigden, ondernemers en bestuurders van verenigingen en instellingen in Maassluis kunnen tijdens dit evenement op het terras van Grandcafe ’t Hoofd genieten van een drankje, livemuziek en uiteraard de nieuwe haring. Ook is er de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers uit Maassluis en daarbuiten. Bovendien kan er worden geboden op het eerste vaatje met haring. De opbrengst van deze veiling zal ten goede komen aan lokale doelen door middel van de plaatselijke service-clubs. Vorig jaar haalde het eerste vaatje €5.550,- op. 

De Haringparty duurt van 16.00-19.00 uur. 

De Haringparty is een initiatief van de gemeente Maassluis, Lions Maassluis, Grandcafe ’t Hoofd, Ronde Tafel 149, MOVe, Business Maassluis, Rotary Club Maassluis/Maasland, Netwerk Maassluis 1614 en Ervaar Maassluis.Gerelateerd