Veteranendag Maassluis in theater Koningshof

17-05-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Maassluis is de veilige thuishaven voor bijna 200 veteranen. Het gemeentebestuur van Maassluis is trots op de inzet die deze Maassluizers hebben getoond. Op zaterdag 7 juli 2018 vindt daarom, op initiatief van het gemeentebestuur, Veteranendag Maassluis plaats in theater Koningshof.

Tijdens deze dag worden de veteranen bedankt die zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden. Daarnaast is de Veteranendag Maassluis de perfecte gelegenheid voor veteranen, jong en oud, om met een drankje in de hand met elkaar in gesprek te gaan.

Alle veteranen in Maassluis krijgen een persoonlijke uitnodiging thuisgestuurd. Hierin wordt het exacte programma van de dag bekendgemaakt. Zaterdag 7 juli 2018 kan wel alvast in de agenda’s worden gezet.

De adresgegevens voor de uitnodiging ontvangt de gemeente uit het veteranenregister. Alleen veteranen met Veteranenpas worden in dit register vermeld. Heeft u nog geen Veteranenpas maar wilt u wel aanwezig zijn, vraag de pas dan nu nog snel aan via een formulier op de website van het Veteraneninstituut, www.veteraneninstituut.nl