Vinchenzo treedt op tijdens 39e Furieade

02-09-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS – Na Maan twee jaar geleden heeft de Furieade dit jaar weer een deelnemer van The Voice of Holland op het podium staan: Vinchenzo. Hij speelt op vrijdagavond 5 oktober op het podium op het Schanseiland.

Vinchenzo is bekend geworden door zijn deelname aan The Voice of Holland, waar hij derde werd. Hij heeft inmiddels diverse singles uitgebracht en prijzen gewonnen, waaronder Talent van het Jaar bij de 100%NL Awards 2017. Het Schanseiland is op vrijdagavond 5 oktober het terrein waar bezoekers van de Furieade terecht kunnen voor een hapje, drankje en muziek.

Zaterdag 6 oktober treden overdag op Schanseiland diverse bandjes, koren en artiesten op. Vanaf 17.00 uur start er een gezellige avond, waar naast Ger Vos, ook The Buzz optreedt. The Buzz is een partyband die bekende hits uit de jaren 70, 80 en 90 speelt. Zij treden vanaf 19.00 uur verschillende malen op afgewisseld met Hans van Katwijk en Ger Vos. Op de Markt in Maassluis treden de Amazing Stroopwafels op.

Zondagmiddag wordt het op het Schanseiland een Lazy Sunday met Jazz aan de Waterweg en, als afsluiting van deze laatste dag van de 39ste Furieade, een optreden van Adlicious. Adlicious is een trio dat tweede is geworden bij X-Factor van 2011 en nog steeds wereldwijd aan het optreden is.

Maar dit zijn niet de enige artiesten die dit jaar op de Furieade te zien zijn. Een compleet overzicht van de artiesten en het verdere programma is te vinden op www.furieade.nl.

 

Gerelateerd