Zwembad Dol-fijn zoekt nieuw bestuurslid

12-12-2016 Nieuws Redactie

Viola Paalvast en Wim van de Wiel

MAASSLUIS - Bestuurslid Viola Paalvast nam op 7 december afscheid van Stichting Exploitatie Zwembad Maassluis. Daarom zoekt de stichting nu een nieuw bestuurslid.

Viola Paalvast heeft zich 20 jaar met hart en ziel ingezet voor Sport- en recreatiebad Dol-fijn, in het biijzonder voor de bezoekers en medewerkers. Tijdens haar laatste bestuursvergadering ontving Viola enkele cadeaus en een boeket uit handen van voorzitter Wim van de Wiel. 

Het zwembad zit nu in een belangrijke fase van een grote opfrisbeurt van de accommodatie. Als eerste worden het peuter- en kleuterbad onderhanden genomen. Ook wordt momenteel samen met de gemeente Maassluis – de eigenaar van het zwembad – gekeken naar technische maatregelen om het energieverbruik te verlagen en te verduurzamen.

Graag wil het bestuur weer op volle sterkte komen. Wie interesse heeft in het bestuurswerk, daarbij actief gesteund door de zwembadmanager, Sportfondsen Nederland en de gemeente, kan contact opnemen met Wim van de Wiel, per mail hoekwi28@kpnmail.nl.Gerelateerd