Bequick Mixed 1 haakt af bij koplopers

01-10-2018 Sport Redactie

In de damesdubbel was de gelegenheidscombinatie Rebecca van Balen (links) en Sytske van der Zweep succesvol. (Foto: Monique Creemers)

MAASSLUIS - Door het afgelopen weekend twee keer te verliezen met het kleinst mogelijke verschil, is het eerste mixed team van Bequick afgehaakt bij de koplopers in de eerste klasse (Delftse Hout en Schiebroek). Gelukkig bestaat het team van Victor van Ham uit voldoende spelers, want er werd zowel op zaterdag als zondag gespeeld. Op zaterdag stond de reguliere uitwedstrijd tegen Kralingen op het programma, terwijl op zondag de verregende ontmoeting tegen Delftse Hout moest worden afgespeeld op het eigen tennispark.

In Kralingen werden de punten binnengesleept door de heren. Pepijn ’t Hoen was Ischa Gerrits de baas met 6-2, 6-4 en in de herendubbel had hij met Roel van Hoorn eveneens succes: 7-5, 6-4 tegen Gerrits en Platenburg. Voor wat betreft de door Bequick gewonnen partijen op de IJsclub bleef het daar bij.

Dat Delftse Hout een maatje te groot was voor Mixed 1 was op voorhand verwacht. De twee behaalde punten tegen de Delftenaren leken dan ook de maximaal haalbare score. De damesenkel, herenenkel en herendubbel werden met ruime cijfers verloren, terwijl de gewonnen punten via een wedstrijdtiebreak werden binnengehaald. In de damesdubbel was de gelegenheidscombinatie Rebecca van Balen en Sytske van der Zweep succesvol. Met 6-4, 3-6 en 10-8 werden Mascha Breedveld en Monique van Slobbe geklopt. Ook het gemengd dubbel was voor Bequick. Linda Gouka en Bram Janssens wonnen met 7-5, 4-6 en 10-7 van Monique van Slobbe en Bas Muysson.

Zaterdag 6 oktober  speelt Bequick Mixed 1 thuis tegen Roosendaal. De aanvang van de wedstrijden is 10.00 uur.Gerelateerd