Excelsior Maassluis en OFC spelen doelpuntloos gelijk

05-08-2018 Sport Redactie

MAASSLUIS - In de tweede wedstrijd van de oefencampagne heeft Excelsior Maassluis gelijk gespeeld tegen OFC uit Oostzaan. Op een warm Sportpark Dijkpolder wisten beide ploegen na 90 minuten spelen het net niet te vinden: 0-0.

Net als een week eerder in Noordwijk (2-3 winst) gaf trainer Dogan Corneille weer zijn gehele selectie speelminuten. De komende wedstrijden zal er echter wel meer richting een basisteam worden gewerkt aangezien over 2,5 week al de eerste officiële wedstrijd gepland staat voor de TOTO KNVB-Beker tegen de winnaar van FC ‘s-Gravenzande tegen Quick. De wedstrijd tegen OFC kende weinig hoogtepunten voor de supporters die ondanks het warme weer de moeite hadden genomen om de wedstrijd te komen aanschouwen.

De grootste kans van de wedstrijd was al na zes minuten spelen voor Daan Blij. De middenvelder kwam vrij voor OFC-keeper Atam Karoglu maar schoot de bal van dichtbij op de voeten van de sluitpost. Hierna lukte het beide ploegen niet om gevaarlijk te worden voor het doel. Beide keepers wisten nog wel enkele kleine doelpogingen te stoppen maar gescoord werd er niet.

Komende dinsdag staat de volgende oefenwedstrijd voor Excelsior Maassluis op het programma. Op het eigen Sportpark Dijkpolder is Spijkenisse om 20.00 uur de tegenstander.

 Gerelateerd