'Trip down music lane' met het MeezingSpektakel

16-07-2017 Uit Redactie

MAASSLUIS - Het is alweer zomer en dat betekent ook dat het MeezingSpektakel Maassluis snel weer voor de deur staat. Zoals elk jaar op de vrijdagavond, na afloop van de Rijnmonddag van het Varend Corso, vindt op vrijdag 4 augusts op de parkeerplaats achter de Nieuwstraat dit muziekfeest plaats onder de organiserende leiding van het bestuur van de Stichting MeezingSpektakel Maassluis.

Drie koren uit de regio trakteren de bezoekers op een muzikaal spektakel en nemen hen mee op een trip-down-music-lane. Meedeinen is het devies en dat kan prima op de klanken van het Waterwegkoor, de Vlaardingse Smarties en de Hoekse Tranentrekkers. De muzikale begeleiding
wordt gedaan door de band De Plengers, ook afkomstig uit Hoek van Holland.

Vooraf repeteren de koren gezamenlijk hun repertoire van die avond en onder de bezielende leiding van de dirigenten leidt dit tot een gezellige Hollandse samenzang. Op de avond zelf zijn tevens liedboekjes verkrijgbaar voor € 1,00 zodat u ook uit volle borst kunt meezingen.
Dit jaar wordt de Warming-Up en de Afterparty verzorgd door zanger en entertainer Johnny Valentino. Tevens neemt hij de presentatie van de gehele avond voor zijn rekening. Vergeet ook niet de enthousiaste klanken van het carillonspel wat die avond vanaf 19:00 uur door beiaardier Richard
de Waardt, over Maassluis wordt uitgestrooid vanaf De Groote Kerk.

Op het festivalterrein zijn diverse barpunten ingericht voor een lekker drankje om de kelen te blijven smeren. Er worden 2500-3000 bezoekers verwacht.

Het programma:
Wanneer: Vrijdagavond 4 augustus 2017
Waar: Op het parkeerterrein achter de Nieuwstraat in Maassluis
Hoe laat: Terrein open vanaf 19:00 uur met opwarmend voorprogramma,
start hoofd programma 21:00 uur, einde ca 23:30 uur

Goed om te weten: Op het terrein staan een aantal stoelen voor u klaar, maar als u zeker wilt zijn van een zitplaats, kunt u uw eigen opklapbare stoel ook meenemen. Ook is er een aangegeven ruimte voor rolstoelgebruikers.

Volg het MeezingSpektakel ook op Facebook.Gerelateerd