Categorieën

Service

An evening with Puccini bij Vue Vlaardingen

An evening with Puccini bij Vue Vlaardingen
Uit

An evening with Puccini bij Vue Vlaardingen

  • Redactie
  • 03-03-2016
  • Uit
An evening with Puccini bij Vue Vlaardingen

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Op dinsdag 8 maart om 20.00 uur vertoont Vue Vlaardingen  eenmalig de concertfilm van het legendarische optreden van de Duitse tenor Jonas Kaufmann op het podium van La Scala in Milaan.  Op het witte doek wordt je die avond getrakteerd op een onthullende introductie van Puccini - de man, de muzikant, de superster - muzikaal verteld door Jonas en met zeldzame archiefbeelden. De voorstelling is rond 22.45 afgelopen.

Tickets à €17,50 zijn te koop aan de kassa, op vuecinemas.nl of via de Vue app.

Op 14 juni betrad de Duitse tenor Jonas Kaufmann het podium van La Scala in Milaan, de thuisbasis van de Italiaanse opera, voor één van de meest langverwachte optredens van 2015. Het concert was in het nationale nieuws van Italië en zelfs na vijf toegiften en 40 minuten van applaus, smachtte het publiek naar meer. Dit optreden is de focus van deze nieuw concertfilm geregisseerd door Brian Large.

 

Over Vue

Vue, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle theaters in 2016 naar Vue. De bioscopen zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Pizzeria Trattoria Roma

Nieuwstraat 10, Maassluis

Meer over Pizzeria Trattoria Roma →