Lejo verblijdt de kleinste theaterbezoekertjes

18-06-2020 Uit Advertentie


VLAARDINGEN - De eerste (uitverkochte!) voorstellingen mét publiek hebben inmiddels met succes in de Stadsgehoorzaal plaatsgevonden, hoog tijd om ook de kleinste theaterbezoekertjes weer van theater te laten genieten! Volgende week woensdag 24 juni om twee uur komt Lejo, je weet wel: het vingerpoppetje met die oogjes bekend uit onder mer Sesamstraat, naar Vlaardingen met de muzikale, avontuurlijke en tot de verbeelding sprekende voorstelling Hands up!

Met blote handen en houten ogen creëert Lejo een unieke, frisse vorm van poppentheater. Hands up! is een vrolijke, woordloze voorstelling met veel muziek. Vanuit een grote blauwe poppenkast vertonen de poppen hun kunsten. Een stoere hond, twee tapdansers, een koe met een eetprobleem, een heel kinderkoor inclusief dirigent en vele andere personages passeren de revue. Het publiek (jong en oud!) vergeet al snel dat ze eigenlijk naar twee handen zit te kijken.

Heb je na het zien van de voorstelling zin om jouw eigen Lejo avontuur te maken? Dat komt mooi uit! Na afloop kun je namelijk met een echte Lejo-bouwplaat aan de slag om zelf een paar Lejo oogjes in elkaar te knutselen!


Lejo (twee tot vijf jaar) – Hands up!

Woensdag 24 juni 14.00 uur (de voorstelling van 16.00 uur is uitverkocht)

Kaarten (€7,50) via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/lejoGerelateerd