Lions Classical Winter Concert in Groote Kerk

13-12-2017 Uit Redactie

MAASSLUIS - Lionsclub Maassluis organiseert dit jaar weer een Classical Winter Concert in de Groote Kerk in Maassluis. Het concert vindt plaats op zaterdag 16 december om 20:00 uur.

Daarnaast wordt een arrangement aangeboden waarbij er voorafgaand aan het concert voor een aantrekkelijke prijs gedineerd kan worden bij restaurant “De Ridderhof” in Maassluis.

Een aantal “grote” namen bleken bereid om deze avond muzikaal in te vullen. Er zijn optredens van Camerata Terra Reno o.l.v. Marco Bons, Anuschka en Maria Pedano, Pelle van Esch en Jaap Kroonenburg.

De Lionsclubs hebben als motto “We serve”. De opbrengst van deze avond zal dan ook gedoneerd worden aan een goed doel, dit jaar aan een muziekproject voor kinderen van statushouders.

De toegangsprijs van het Classical Winter Concert is € 20. Het diner arrangement (diner bij restaurant “De Ridderhof” incl. toegang tot het concert) wordt aangeboden voor € 59,95.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van Lionsclub Maassluis, Primera, Zuidvliet 13, restaurant “De Ridderhof”, Grand Café ’t Hoofd en via events@lionsmaassluis.nl.

Gerelateerd