Mobiele Cultuurkiosk in Sluispolder-West

27-08-2018 Uit Redactie

De winterse wijkwandeling eerder dit jaar (foto: Stichting Mooi Werk)

MAASSLUIS – Een Mobiele Cultuurkiosk trekt vrijdag 31 augustus door de wijk Sluispolder-West. Na een winterse wijkwandeling eerder dit jaar ter oriëntatie van een cultuurparticipatieproject in de wijk, waar bewoners en een kunstenaar uiteindelijk aan een kunstwerk zullen werken, is het nu tijd voor brainstormsessies om tot een mooi ontwerp te komen.

Buurtbewoners van Sluispolder-West kunnen elkaar op vrijdag 31 augustus elkaar in de Mobiele Cultuurkiosk van Stichting Mooi Werk ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie nadenken over wat zij met elkaar kunnen en willen ondernemen in het kader van het cultuurparticipatieproject. Iedereen is tussen 15.00 uur en 20.00 uur welkom om hun ideeën op papier te zetten door het invullen van een enquête.

Aan sluitend op het bezoek van de Mobiele Cultuurkiosk, organiseert Mooi Werk op maandag 3 september een koffiedate en brainstormsessie in Ateliergebouw De Wasserij voor alle bewoners van Sluispolder-West. De ideeën voor het cultuurproject uit de enquête, worden verzameld en gedeeld om zo tot een mooi projectidee te komen.

Meedenken over het cultuurparticipatieproject in de wijk? Aanmelden voor de koffiedate en brainstormsessie in Ateliergebouw De Wasserij op maandag 3 september om 20.00 uur kan bij Alysia van Dijk via alysia@stichtingmooiwerk.nl. Voor de bijeenkomst op vrijdag 31 augustus is geen aanmelding nodig.

 Gerelateerd