Nieuwe expositie 'Schilderlust' in Tavenu Maasland

21-10-2022 Uit Redactie

MAASLAND - Op vrijdag 28 oktober wordt de nieuwe expositie 'Schilderlust' geopend door de Maassluis kunstenaar Dick Tulp om 19.00u in expositiegebouw Tavenu aan het Pynasplein in Maasland. De expositie omvat schilderwerken van acht kunstenaars van het Open Schildersatelier onder leiding van Dick Tulp.

Het Open Schildersatelier is opgezet om iedereen die verslingerd is aan kunstschilderen te begeleiden en verder te helpen in hun artistieke ontwikkeling. De acht exposanten zijn Saskia van Hese, Terri Kram, Kees Maat, Corien Robbemond, Marieke Veerman, Gerda Vermeer, Gerrit Vermeer en Martha Vollering. Tijdens deze expositie is te zien hoe zij uitwerking geven aan onderwerpen als portret en figuur, dieren, landschappen en stadsgezichten. Er wordt gewerkt in olieverf, acryl, aquarel of gemengde techniek.

De expositie duurt tot en met zondag 20 november. Meer informatie vindt u op de website tavenu-exposities.nl. Tavenu is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.Gerelateerd