Omdenken in de Stadsgehoorzaal

06-09-2021 Uit Redactie

VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Op zaterdag 18 september om 20.15 uur staat Omdenk-guru Berthold Gunster met zijn jongste zoon én een aantal muzikanten in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Zijn nieuwe Omdenken show, met de titel ‘Zoals verwacht loopt alles anders’, sluit naadloos aan op de tijd van nu. De laatste kaarten voor deze voorstelling zijn nu te koop op www.stadsgehoorzaal.nl of aan de Theaterkassa aan de Schiedamseweg 51. 

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het Omdenken theatercollege over pijnlijk herkenbare momenten waarbij het nuttig kan zijn om ze eens vanuit een andere hoek te bekijken. Omdenken is een, door Berthold Gunster ontwikkelde, manier van denken en doen, waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en nadenkt wat je daar nog meer mee zou kunnen. Omdenken leert je hoe je van een probleem een kans kunt maken.

De grondlegger van het Omdenken is Berthold Gunster. Inmiddels schreef hij verschillende bestsellers met opvallende titels als ‘Ik ben oké, jij bent een sukkel’, ‘Ja-maar’ en natuurlijk ‘Zoals verwacht loopt alles anders’. Deze laatste titel is nu live te zien in het theater met nóg meer manieren van omdenken. Samen met zijn jongste zoon, en niet te vergeten een vierkoppige swingende live-band, deelt Berthold Gunster zijn nieuwste denkwijze aan het publiek in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal. 

De Stadsgehoorzaal roept iedereen op om naar deze speciale en leerzame voorstelling te komen en ook Omdenker te worden! Omdenken vindt plaats in de Grote Zaal, volledig coronaproof op 1,5 meter. Hierdoor is een coronatoegangsbewijs niet nodig. 

Omdenken – Zoals verwacht loopt alles anders
Zaterdag 18 september – 20:15 uur
Toegangsprijs: € 27,50
KAARTEN BESTELLENGerelateerd