Plien en Bianca zijn terug in de Stadsgehoorzaal!

27-02-2022 Uit Redactie

MAASSLUIS - Stel je eens voor… Gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen in het theater, ‘Changing of the Guard’ én een kanon. Mix dit vervolgens met súpersnelle verkledingen plus een decor wat werkelijk magisch is en wat krijg je? De nieuwe show van Plien & Bianca. Na 9 jaar is dit succesvolle cabaret duo terug in de Stadsgehoorzaal. Een avondje onvervalst lachen met een van de meest succesvolle cabaret duo’s.

Plien en Bianca zijn al jaren grote namen in de cabaretwereld. Met hun extravagante typetjes boetseren zij de meest bijzondere situaties. Bij hun zevende show En nu dan? wordt er weer een nieuw blik typetjes opengetrokken voor hun eerste stappen op het toneel. Met scherpe dialogen en sublieme timing weten zij het publiek te betoveren en bezorgen zij een avondje onvervalst lachen door de hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit.

De allerlaatste kaarten zijn nu te koop bij de Stadsgehoorzaal via www.stadsgehoorzaal.nl/programma, aan de Theaterkassa aan de Schiedamseweg of telefonisch via 010 434 05 00. De Theaterkassa is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur, op zaterdag tussen 14:00 en 16:00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

Plien en Bianca – En nu dan?
Donderdag 3 maart – 19:30 uur
Kaarten (€ 32,50) via de website van de StadsgehoorzaalGerelateerd