Project 7 zoekt talent uit Maassluis

20-12-2018 Uit Redactie

Foto: Theater Koningshof

MAASSLUIS - Theater Koningshof zoekt voor Project 7 enthousiaste Maassluizers die iets hebben met Ramses Shaffy en houden van theater. Project 7 is een echt Maassluis' community project, bedacht, gemaakt en geproduceerd door Maassluizers voor Maassluizers. Op 22, 23 en 24 maart 2019 staat de voorstelling Project 7 in Theater Koningshof.

Project 7 is een voorstelling op basis van het lied Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder van Ramses Shaffy. In de voorstelling worden deze 7 elementen uit het lied gebruikt en verwerkt. Deze elementen zijn gebaseerd op 7 persoonlijke verhalen over 7 kleurrijke Maassluizers.

De voorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met Muziek@Maassluis, DanceCompany M’joy en de Protestantse Kerk Maassluis. Voor dit project is Theater Koningshof hard op zoek naar enthousiaste Maassluizers die hier aan mee willen doen. Koningshof zoekt mensen die willen acteren, onderdeel van het koor of orkest willen zijn, of handig zijn met het creëren van een decor.

Aanmelden

Iedereen tussen 8 en 100 jaar is welkom. Aanmelden kan door een e-mailbericht te sturen naar info@theaterkoningshof.nl. U ontvangt dan het aanmeldformulier. De repetities starten vanaf januari 2019.Gerelateerd