Sluit het festivalseizoen af met Waterwegpop

08-08-2018 Uit Redactie

MAASSLUIS - Waar de laatste voorbereidingen worden getroffen door de organisatie is de line-up voor dit jaar helemaal rond. “We zijn blij dat we een mooie mix hebben tussen talent en gevestigde namen” aldus Thijs Boskamp, Guus Paalvast en Sybrand Jonkman die alles op alles hebben gezet om Waterwegpop ook dit jaar weer van de grond te krijgen.

De bekende Maassluise rapper en winnaar van The Music Battle Spanish en 0900-Viktor (winnaar Battle of the Bands) zullen hun opwachting maken, alsmede aankomend talent en finalist van het Nederlands Kampioenschap dj DJ DREAMEX, The Buzz, DJ Diozo & DJ Robin, Guus Bok met een xxl band (bekend van Fox Sport), El Fatso (winnaar publieksprijs Eendrachtsfestival) en 3FM Serious Talent AVI ON FIRE zullen het Maassluise publiek uit hun dak laten gaan op het podium van Waterwegpop.

“Een snelle teller op de website ziet dat er nog 1 naam ontbreekt”, zegt de organisatie. Voor nu willen ze er niets meer over kwijt dan dat het iemand is die eigenlijk niet meer zou optreden voor publiek. “We hebben heel lief gekeken en bleken dit overtuigend te kunnen”. Op de vraag wie dit is en wie voor het laatst op het gratis festival op 15 september in Maassluis zal optreden, had de organisatie het volgende te vertellen: “Houd onze kanalen maar goed in de gaten…”

Waterwegpop 2018 vindt plaats op zaterdag 15 september. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.waterwegpop.nl.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date