Zwemmen én dansen in de Kulk

25-10-2019 Uit Advertorial

Michel de Hey draait in de Kulk

VLAARDINGEN - Vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober wordt zwembad De Kulk in Vlaardingen omgetoverd tot een luxe nachtclub met (inter)nationaal Bekende dj’s. Op vrijdag vindt namelijk Liquidation plaats, waar drum and bass muziek centraal staat. Op zaterdag is float. aan zet, waar disco en house de boventoon voeren.

Float.

Housefeest float. beleeft dit weekend zijn tweede editie. Na de eerste in februari, staat er opnieuw een line-up achter de draaitafels om U tegen te zetten. Headliners David Vunk en Michel de Hey mogen gerust Rotterdams trots genoemd worden. Vunk is labeleigenaar en sinds enkele jaren een van de meest gevraagde dj’s in de house. Dat resulteerde bijvoorbeeld in overvolle agenda op het ADE.

Michel de Hey draait al zo’n dertig jaar mee in de Nederlandse housescene én wereldtop. In de jaren negentig maakte hij de house groot dankzij zijn ‘Future’-avonden in Nighttown. Sindsdien is hij nooit van de radar geraakt. Veel grote internationale festivals prijken op zijn cv en nog steeds maken nieuwe generaties kennis met zijn muziek. De line-up wordt aangevuld door een drietal dj’s uit Vlaardingen en Rotterdam: Ytram, Danou Possel en Jeff Toujours.

Liquidation

Het drum and bassfeest trekt met deze bijzondere setting en grootse line-up -met onder meer dj’s uit het VK en de VS- bezoekers uit heel de Benelux en Duitsland naar Vlaardingen. Het is het allereerste zwembadfeest in dit genre ooit gehouden. Dat verklaart waarom deze clubnacht op enkele kaarten na uitverkocht is.

De artiesten en blikvangers Nu:tone, Commix en Submorphics zijn door de jaren heen grote namen geworden in het genre. Ze worden muzikaal ondersteund door het dj-team van Liquidation zelf, welke bestaat uit een vijftal dj’s uit Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam.

Zwembad De Kulk

Het tropisch zwembad zelf wordt voor beide avonden voorzien van een indrukwekkende lichtshow, inclusief lasers. Bezoekers kunnen daarnaast met hun drankjes van de glijbaan of plaatsnemen in de jacuzzi.

Kaarten, voor zover nog verkrijgbaar, zijn te koop op www.liquidationdnb.nl/poolparty en www.floatfestival.nl voor 28,50 euro. De festiviteiten starten op beide avonden om 19.00 uur en houden aan tot 02.00 uur.

Gerelateerd