Categorieën

Service

Voor alle fans: Bassie & Adriaan pubquiz!

Voor alle fans: Bassie & Adriaan pubquiz!
Nieuws

Voor alle fans: Bassie & Adriaan pubquiz!

  • Redactie
  • 29-05-2020
  • Nieuws
MAASSLUIS/VLAARDINGEN - De broers Aad en Bas van Toor worden dikwijls als puur Vlaardings gezien, maar zijn natuurlijk 'gewoon' in Maassluis geboren. Dat is mogelijk één van de weetjes die morgen naar voren komen. Met de Bassie & Adriaan Pubquiz wordt het namelijk op zaterdagavond 30 mei een gegarandeerd avondje lachen, gieren, brullen voor alle fans. En zoals dat bij een quiz gaat, wordt ook het geheugen op de proef gesteld. Wie kunnen zich de grootste fans met de meeste kennis van Bassie & Adriaan noemen?  Allememaggies: Een prijzenpakket, eeuwige roem én exclusieve oorkonde is de hoofdprijs!

Onder het motto ‘Van de fans, voor de fans’ presenteren de broers Frans en Peter van Reijen de livestream waarin ze de deelnemers meenemen in een reis door de geschiedenis van hun gemeenschappelijke jeugdhelden: Bassie & Adriaan. In 90 vragen komt van alles voorbij; muziek, fragmenten uit de tv-series, weetjes van achter de schermen en nog veel meer. Dus ben jij niet dom, maar wel slim? Als echte fan kun je deze quiz niet missen.

Het belooft een feest te worden voor iedereen die met Bassie & Adriaan is opgegroeid. Interessante achtergrondverhalen worden gedeeld en de meest iconische scènes en liedjes zullen niet ontbreken.

Ben je groot, ben je klein, iedereen kan deelnemer zijn! Meedoen is gratis en kan alleen of in teamverband. De livestream is te zien op het officiële YouTubekanaal van Bassie & Adriaan en de antwoordformulieren zijn live in te vullen hier op www.bassie-adriaan.nl  .

De uitzending start op 30 mei om 19.30 met een sfeervol voorprogramma om in de stemming te komen. Om 20.00 stipt begint de quiz!