Brandmelding bij zorgcomplex DrieMaasHave

01-01-2019 112 Redactie

Foto: 112Maassluis

Update: Op de derde etage ontstond een brand na kortsluiting. Uit voorzorg heeft de brandweer besloten de verdieping te ontruimen, in totaal zestien woningen. De bewoners zijn elders in het pand veilig opgevangen.

De brandweer heeft geen bluswerkzaamheden hoeven uitvoeren en heeft het gebouw geventileerd. Een aantal personen zijn nagekeken in de ambulance maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Diverse officieren zijn ter plaatse gekomen om de ontruiming goed te begeleiden.
***
MAASSLUIS – Hulpdiensten rukten dinsdagochtend 1 januari uit voor een brandmelding in zorgcomplex DrieMaasHave aan de Stadsmolen in Maassluis. De melding kwam binnen als een ‘brandgerucht’, maar werd al snel opgeschaald naar een ‘middelbrand’.

De brandweer wist de brand uit te krijgen en ventileert het gebouw. Zover bekend is één persoon nagekeken in een ambulance. Deze persoon hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Diverse officieren kwamen ter plaatse om in te kunnen grijpen mocht er sprake zijn van ontruiming.Gerelateerd