Categorieën

Service

Overval Primera in Bureau Rijnmond

Overval Primera in Bureau Rijnmond
112

Overval Primera in Bureau Rijnmond

  • Redactie
  • 06-02-2019
  • 112
Overval Primera in Bureau Rijnmond
MAASSLUIS – Bureau Rijnmond besteedt aandacht aan de gewapende overval op de Primera in Maassluis. Een man loopt zaterdag 29 december 2018 rond 8.47 uur over de Anne vriesstraat in Maassluis richting de Zuidvliet. Hij blijft staan aan de zijkant van de Primera aan de Zuidvliet en pakt uit zijn blauwe Albert Heijn tas een mes. Vervolgens gaat hij naar binnen en duwt een medewerkster de winkel in. De man dreigt met een groot mes en wil geld uit de kassa’s en de kluis.

De overvaller had volgens de politie een donkerblauwe trainingsbroek, een groene trui en zwarte laarzen aan. Daarnaast zou hij iets roods om zijn pols dragen. De verdachte is ongeveer 1.70 meter lang. Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van RTV Rijnmond, besteedt donderdag 7 februari aandacht aan deze overval. Bureau Rijnmond wordt elke donderdag uitgezonden om 17.20 uur en ieder uur herhaald.

Heeft u informatie over deze overval? Bel dan de politie via 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.